Team-/organisatiecoaching

Voor de menselijke maat in je organisatie,
Waarbij de complexiteit in beeld komt,
Ieders perspectief zichtbaar is,
En aandacht het grootste goed.
Blijvend in beweging om wendbaar, flexibel en adaptief om te kunnen gaan met nieuwe ontwikkelingen (in je bedrijfstak en de maatschappij).

Als begeleidingskundige begeleid ik teams en organisaties bij het achterhalen van patronen (weerbarstige thema's), die de (team)ontwikkeling belemmeren. Doordat ik als een kritische vriend vragen stel, jullie informatie analyseer en je help te vertragen, blijf je zelf eigenaar van de richting die we met elkaar opgaan. Ik ben daarbij je vraagbaak (géén antwoordapparaat...), je vangnet en je spiegel. Mijn doel is dat de in gang gezette ontwikkelingen ook doorgaan, wanneer ik er niet (meer) bij ben. Daarvoor sta je dan ook zelf aan het roer.
Krijgen we dat samen voor elkaar, dan komt er plezier, beweging en een berg energie vrij.

Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op.

Wandelcoaching

Door al wandelend gesprekken te voeren over je coachvraag, krijgt je vraag een nieuwe dimensie.
Je bewegen in de natuur geeft ontspanning, ruimte voor jezelf, ruimte voor afstand, creativiteit en inspiratie.
Doordat we niet tegenover elkaar zitten, maar naast elkaar lopen of (soms ook letterlijk) stilstaan bij wat je bezighoudt, leidt dat tot nieuwe inzichten in je vraagstuk. De natuur helpt een handje, door verwondering op te roepen over wat er om ons heen te ervaren is.
Dat zet ik in naar hoe het uitkomt en past bij de situatie. Coachees ervaren naderhand meer rust en kunnen weer een stap vooruit.

In dit filmpje leg ik uit hoe ik werk.

Wil jij deze stap ook zetten?
Neem dan contact met me op.

Beeldcoaching in team of klas

Medewerkers begeleid ik als team of in de klas met behulp van beelden. Naar aanleiding van het ontwikkelthema maak ik filmopnames.
Fragmenten hiervan bespreken we samen na, waarbij je voldoening haalt uit wat al goed gaat (appreciative inquiry).
Je neemt vervolgens een of twee ontwikkelpunten mee, die je zelf kiest. Ik denk met je mee hoe je deze ontwikkelpunten kunt omzetten naar concreet gedrag. Je blijft echter zelf eigenaar van je ontwikkeling.

Meer weten?
Neem dan contact met me op.